Acties

Kinderknippen

Kinderen knippen tot 12 jaar………………..€15,50

Kinderen knippen van 13 tot 17 jaar…..€20,50

Metamorfose

Wil jij jezelf  verwennen met een heel speciaal en persoonlijk kado? Zit je ook al jaren in hetzelfde patroon en wil je er eens heel anders uitzien?
Ben je toe aan een totale nieuwe look? Wat jij nodig hebt is een complete Metamorfose!

OF…

Heb je een collega, familielid of vriend die je graag eens een bijzonder cadeau zou willen geven? Boek dan bij ons een metamorfose!

Dit geweldige concept zal een totale nieuwe ik brengen. Eerst gaan we in gesprek om te kijken wat jouw persoonlijkheid is. We kijken waar jouw sterke punten liggen en gaan daarna druk aan de slag om je de perfect nieuwe look te geven.
Je krijgt een persoonlijk kleur- en stijladvies. De  metamorfose bestaat uit een complete haarbehandeling. Hieronder verstaan we het kleuren, knippen en stylen. Daarnaast zetten we een complete dag of avond-make-up.
Om je nieuwe stijl goed bij te houden, krijg je bij deze metamorfose, gratis een shampoo en conditioner van Fudge. Daarnaast een heerlijk verzorgingspakket van Scottish fine soaps.

Dit zal jou een totale gedaante verwisseling geven. De complete behandeling neemt ongeveer 2 tot maximaal 3 uur in beslag. Samen met één van onze stylisten uit de salon wordt jouw nieuwe haarstijl en make-up bepaald.
We bieden de metamorfose aan voor zowel particulieren als voor bedrijven. De vergoeding voor de complete metamorfose is €. 120,00 per persoon.

Maak snel een afspraak!

Facebook Actie

Bij 500 likes en delen verloten wij van Moderno Hairdesign een stijltang

Reductie op een kleurbehandeling

Donderdag is verfdag bij ons! Je krijgt op elke knip/kleurbehandeling €. 5,00 korting!