Acties

Kinderknippen

Elke woensdagmiddag vanaf half 2 worden kinderen tot 12 jaar geknipt voor maar €. 10,00! Je hoeft geen afspraak te maken, loop gewoon binnen. Dit tarief geld alleen voor knippen, kleuren en stylen wordt op de kindermiddag niet gedaan. Voor volwassenen gelden onze gewone tarieven en wordt op afspraak gewerkt.

Metamorfose

Wil jij jezelf  verwennen met een heel speciaal en persoonlijk kado? Zit je ook al jaren in hetzelfde patroon en wil je er eens heel anders uitzien?
Ben je toe aan een totale nieuwe look? Wat jij nodig hebt is een complete Metamorfose!

OF…

Heb je een collega, familielid of vriend die je graag eens een bijzonder cadeau zou willen geven? Boek dan bij ons een metamorfose!

Dit geweldige concept zal een totale nieuwe ik brengen. Eerst gaan we in gesprek om te kijken wat jouw persoonlijkheid is. We kijken waar jouw sterke punten liggen en gaan daarna druk aan de slag om je de perfect nieuwe look te geven.
Je krijgt een persoonlijk kleur- en stijladvies. De  metamorfose bestaat uit een complete haarbehandeling. Hieronder verstaan we het kleuren, knippen en stylen. Daarnaast zetten we een complete dag of avond-make-up.
Om je nieuwe stijl goed bij te houden, krijg je bij deze metamorfose, gratis een shampoo en conditioner van Fudge. Daarnaast een heerlijk verzorgingspakket van Scottish fine soaps.

Dit zal jou een totale gedaante verwisseling geven. De complete behandeling neemt ongeveer 2 tot maximaal 3 uur in beslag. Samen met één van onze stylisten uit de salon wordt jouw nieuwe haarstijl en make-up bepaald.
We bieden de metamorfose aan voor zowel particulieren als voor bedrijven. De vergoeding voor de complete metamorfose is €. 120,00 per persoon.

Maak snel een afspraak!

Facebook Actie

Bij 500 likes en delen verloten wij van Moderno Hairdesign een stijltang

Reductie op een kleurbehandeling

Donderdag is verfdag bij ons! Je krijgt op elke knip/kleurbehandeling €. 5,00 korting!

Verf actie

Als je één van onze klanten bent die geen kleurtje in het haar heeft, is de rest van dit bericht niet zo interessant voor je, maar wensen we je natuurlijk een mooie kerst en een goede jaarwisseling toe, blijf gezond!!

Voor iedereen met een kleurtje in het haar:

We hebben de afgelopen week veel vragen gekregen over zelf-verven.

We gaan je helpen, aangezien veel andere opties zoals bijvoorbeeld kleurspoelingen van de drogist niet altijd het gewenste resultaat hebben.

Hoe gaan we dit doen?

Heel eenvoudig. We hebben van iedereen die eerder bij ons in de salon is geweest, zijn of haar kleurdetails in ons systeem staan (Als je van kleur wilt veranderen, dat gaat op het moment niet).

 • Stuur op dag 1 je mail naar info@moderno-hairdesign.nl met daarin duidelijk je naam, adres en mobiele nummer.
 • Op dag 2 zullen wij ’s-ochtends jouw kleur in orde maken.
 • ’s-Middags brengen we jouw bestelling aan huis.

Dit pakket bestaat uit:

 • Verf
 • Activator
 • Kwastje
 • Conditioner en shampoo
 • Mengbakje
 • Latex handschoenen
 • Wegwerp kapmantel
 • Klein cadeautje

Je krijgt er ook een korte instructie bij.

Dit pakket wordt bij je thuisgebracht, daarom hebben we je mobiele nummer nodig om de tijd af te spreken dat je het beste uitkomt.

Let er wel op dat als je ’s-middags het pakket ontvangt je zo snel mogelijk, uiterlijk ’s-avonds, aan het werk moet!